AKTAŞ’TAN DAĞ İLÇELERİNE ÇIKARTMA

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın dağ bölgesinde bulunan Keles ve Harmancık ilçelerini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Yayınlama: 07.02.2017
599
A+
A-

İnegöl’de hayata geçirdiği projeler ve vizyonuyla birçok şehre örnek olan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dönem dönem gerçekleştirdiği komşu şehir ziyaretlerini Bursa’nın dağ yöresinde bulunan iki ilçeyle sürdürdü. Başkan Aktaş, Pazartesi günü Keles ve Harmancık Belediyesi ile Keles Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Aktaş’a ziyaretleri sırasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yüksel Okşak’da eşlik etti.

 

İLK DURAK HARMANCIK






Aktaş’ın dağ bölgesinde ilk ziyareti Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’ya oldu. Çetinkaya’yı belediye binasındaki makamında ziyaret eden Aktaş, burada yapılan görüşme sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehirler Arası Otobüs Terminalini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Başkan Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İnegöl’ü ve İnegöl’de hayata geçirilen projeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Aktaş, Çetinkaya’ya hediye takdiminde bulundu.

 

İNEGÖLLÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE GÖREV YERİNDE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın dağ bölgesi ziyaretlerinin ikinci durağı Keles oldu. Aktaş Keles’te ilk olarak Keles Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren ve aslen İnegöllü olan Aydın Narin’i ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette Narin, şehrinin Belediye Başkanının kendisini görev yaptığı ilçede ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi. Aydın Narin ile eğitim üzerine sohbet eden Aktaş ise İnegöl’den yetişip böyle önemli görevlere gelen isimleri gördüğünde mutlu olduğunu söyledi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Aydın Narin’e görevinde başarılar dileyen Başkan Aktaş, kendisini bir hediye takdiminde de bulundu.

 

SON DURAK KELES BELEDİYESİ

Aktaş’ın dağ ilçelerindeki son durağı Keles Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi makamında ziyaret eden Başkan Aktaş, kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Ziyarette İnegöl ve Keles Belediyelerine ilişkin istişareler yapılırken, gündem hakkında değerlendirmelerde de bulunuldu. Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Başkan Aktaş’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 

FAYDALI İSTİŞARELER YAPILDI

Ziyaretlerin ardından gün boyu yapılan görüşmelere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, komşu şehirlere yönelik zaman zaman nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Bugün de Bursa’nın önemli bölgelerinden biri olan dağ ilçelerini ziyaret ettiklerini kaydeden Aktaş, “Ziyaretlerimiz Harmancık Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya’ya oldu. Ardından Keles Milli Eğitim Müdürümüz aynı zamanda kendisi İnegöllü olan Aydın Narin’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. Son olarak da Keles Belediye Başkanımız Mehmet Teke ile bir araya geldik. Ziyaretler boyunca faydalı istişarelerimiz oldu. Ülke gündemi başta olmak üzere Bursa ve kendi şehirlerimiz için güzel bilgi paylaşımları yapıldı. Ben tekrar kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş