AKTAŞ’TAN YENi CUMHURiYET BAŞSAVCISI VE AiLE HAKiMiNE HAYIRLI OLSUN ZiYARETi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya İnanç ve Aile Hakimi Hatice İnanç’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yayınlama: 14.09.2017
589
A+
A-

DEVLETE YAPILAN HER HİZMET KUTSALDIR

Başkan Aktaş öncelikle Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya İnanç’ı ardından Aile Hakimi Hatice İnanç’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Devlet hizmetlerinde devamlılığın esas olduğunu hatırlatan Aktaş; “Devlete yapılan her hizmet kutsaldır ve mübarektir” dedi.

 






Konuşmasında bir önceki Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’ten de bahseden Aktaş, Çelenk’e Bölge İdare Mahkemesi’ndeki görevinde muvaffakiyetler ve başarılar diledi.

 

HER TÜRLÜ DESTEK İÇİN HAZIRIZ

256 bin nüfusuyla birçok ilden büyük potansiyeli ve sosyo-kültürel yapısıyla renkli bir ortamı olan İnegöl’de Zekeriya Başsavcımız ekibiyle birlikte adaletin tecellisi adına çok güzel hizmetleri yerine getirecektir” diyen Aktaş; “Şahsım ve kurumum olarak kendilerine verebileceğimiz her türlü destek için hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Ziyaret esnasında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise şöyle konuştu: “Öncelikle Sayın Başkanıma nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten İnegöl’de çok güzel bir ortam bulduk. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, sağ olsun başkanımızda gerçekten misafir perverlikleri ile bizleri onure ettiler. İnşallah Mustafa Çelenk başsavcımızdan aldığımız bu mirası bizde aynı şekil devam ettiririz. Adliyemizde de iletişimin gayet iyi olduğunu görüyorum. İnşallah İnegöl’de de kaliteli bir şekilde aynı çalışma ortamını devam ettirip, kurumlar arası iletişimi de gayet iyi sağlayarak İnegöl’ün daha iyi bir noktaya gelmesi için hep birlikte çalışacağız.

 

Başkan Aktaş Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç’ı ziyaretinin ardından Aile Hâkimi Hatice İnanç’ı ziyaret etti. Aktaş ziyaretler esnasında çiçek takdiminde bulundu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş