‘İktidar yoluna çıktık emin adımlarla yürüyoruz’

Yayınlama: 20.01.2023
91
A+
A-

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanlığının girişimleri ile İnegöl’deki altılı masa temsilcileri bir araya geldi. Altılı masa adına açıklamalarda bulunan CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, “Şu kanaate vardık; iktidar yoluna çıktık emin adımlarla yürüyoruz. İktidar mutlaka değiştirilecek. Halkımızın da istediği doğrultusunda parlamenter demokratik sisteme geçilecek” dedi.

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş’un girişimleri ile altılı masanın İnegöl temsilcileri kahvaltı programında bir araya geldi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman, Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, Deva Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay ve CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun kahvaltıya yerel ve genel sorunlar üzerinde istişare ederken, seçim süreci ile ilgili karşılıklı istişarede bulundu.






SEÇİM SÜRECİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR ELE ALINDI

İstişarenin ardından altılı masa adına açıklamalarda bulunan CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, şu ifadeleri kullandı:

“Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanımızın daveti üzerine birlikte kahvaltı yaptık. İnegöl’ün sorunlarını değerlendirdik. Önümüzdeki yapmamız gereken çalışmaların nasıl yürütüleceğini bununla ilgili herhangi bir problem çıkmaması için hem konuşurken hem de alanda çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini, İnegöl’ün sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümünde önerilerimizin ortaklaştırılıp, altılı masa ittifakı perspektifi içerisinde açıklanması gibi konularla ilgili kahvaltı yaptık”

‘İKTİDAR YOLUNA ÇIKTIK EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ’

İktidar olmak için yola çıktıklarını belirten Torun, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“Şu kanaate vardık; iktidar yoluna çıktık emin adımlarla yürüyoruz. İktidar mutlaka değiştirilecek. Halkımızın da istediği doğrultusunda parlamenter demokratik sisteme geçilecek. Bu sistemin sancısız bir şekilde gerçekleştirileceğine olan inancımız tamdır. Altılı masadaki arkadaşlarımızda, herkes aynı doğrultuda, önce sandık güvenliği, İnegöl’ün sorunları, ülkemizin demokratik sorunları ile ilgili önümüzde bir çalışma süreci var. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş