Arapların tercihi ‘Altnı varaklı mobilya’

Türkiye’nin mobilya ihtiyacının yüzde 35’ini karşılayan mobilyanın başkenti olarak adlandırılan İnegöl’de üretilen mobilyalar, ihracatta Araplar ve Avrupalılar tarafından talep görüyor. Araplar, altın varaklı mobilya çeşitlerini evlerinde kullanırken, Avrupalılar mermer kaplamalı mobilyaları tercih ediyor.

Yayınlama: 04.10.2018
1.056
A+
A-

ARAPLAR ALTIN RENGİ MOBİLYALARI SEVİYOR

Bir firmada mobilya Dış Ticaret Sorumlusu Ömer Akbulut, “Burada mobilya ağırlıklı

çalışıyoruz. Arap ülkelerine daha çok ihracat yapıyoruz. Arap müşterilerimizin tercih ettikleri modeller ceviz ve ceviz kaplamalı modeller. Çift kapaklı modelleri daha çok tercih ediyorlar. Yataklarda bazalı olan modelleri tercih diyorlar. Doğal görünümü daha çok seviyorlar. Ahşap sıvama olur ceviz kaplamada olabiliyor. Daha çok bunlardan hoşlanıyorlar ve bu modellerimizin üzerinde olan altın  varaklı dediğimiz modellerden daha çok hoşlanıyorlar.Belki geleneklerden dolayıdır bilmiyoruz ama onların kültürüne daha çok






yakın olduğu ve sürekli bunları tercih ettiklerini görüyoruz” dedi.

 

AVRUPALILAR MERMER MOBİLYALARI SEVİYOR

Akbulut, “Avrupa’ya baktığımız zaman Avrupa’da müşterilerimiz tamamen doğal ahşap kaplamalardan uzak daha spor modelleri tercih ediyorlar. Buda onların evlerine kazandırdığı şıklık dan dolayı. Bahsettikleri her zaman ve satış politikalarında her zaman kendi içlerinde bu ürünlerin daha fazla tutulduğunu söylüyorlar. O yüzden ahşabın daha az kullanıldığı mermer kaplama  ve ya doğal mermer seviyorlar” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş