ATEŞ KARINCALARI BOŞ DURMUYOR

İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, İnegöllü esnafların desteği ile Keles Koca Yayla da kampa girdi. Kampta, açık alan semineri ve çeşitli kategorilerde spor müsabakaları düzenlendi.

Yayınlama: 01.09.2020
503
A+
A-

Keles’te bulunan Koca Yayla Kamp Alanı’nda yaklaşık 50 kişilik gencin katılımıyla gerçekleşen iki günlük etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Tarık Bostancı; “Geçtiğimiz hafta genç kardeşlerimizle birlikte bisiklet turunda oluşturduğumuz sinerjiyi, bu hafta da Keles’te kamp programı tertip ederek yine aynı şekilde pandemi kurallarına dikkat ederek sürdürmek istedik. Hakikaten gençlerimizin hepsi pırıl pırıl. Yeter ki biz sorumlular olarak onlara doğru yönlendirmeleri yapalım. Hepsi de kalbinde Allah korkusu olan, vatanına milletine faydalı maddi ve manevi donanıma sahip sağlam karakterli bir birey oluyorlar”

 

EN AZINDAN ÇAY İÇMEYE GELİN






Bostancı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Burada kamp programı içerisinde yapmış olduğumuz doğa yürüyüşü, iple tırmanma, ata binme ve futbol gibi sporlarla, açık havada konferans ile genç kardeşlerimizin üzerimize yüklediği sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek için gayret ediyoruz. Yani baktığımız zaman burada gece çadırda kalan 15 yaşındaki bir genç kardeşim, bunu ömür boyu unutamayacak belki de. Onlar için çok değerli çünkü birlik ve beraberlik ortamı içerisinde bir şeyler paylaşmak gerçekten önemli. Kurucu başkanımız Fatih Bayram’ın da dediği gibi biz konuşarak değil çalışarak yol almaya mecburuz. Çünkü şer cepheler onları bataklığa sürüklemek için uyuşturucu, alkol, zina gibi silahlarıyla dört bir taraflarını kuşatıyorlar. Bizim STK’lar olarak onlara pozitif seçeneklerinde olduğunu göstermemiz gerekiyor. Bu vesileyle bütün İnegöllü genç kardeşlerimize buradan seslenmek istiyorum; inanın bana mutlu olmak için o kadar çok helal yol var ki bunu görmek, en azından denemek için derneğimize sadece bir çay içmeye bile gelmeniz yeterli olacaktır”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş