ATEŞ KARINCALARI KULÜPLER KURACAK

Her hafta farklı yerlerde gençlere yönelik spor faaliyetleri gerçekleştiren Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, dernek çatısı altında farklı dallarda spor kulüpleri kurmak için çalışmalara başladı.

Yayınlama: 15.09.2020
473
A+
A-

Kurulacak kulüplerle ilgili açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Onursal Başkanı Fatih Bayram; “Her Hafta yurdumuzun farklı yerlerinde birçok spor ve kültürel faaliyetler düzenliyoruz. Çünkü gençlerin harekete ve sosyal bilince ihtiyacı olduklarını gözlemliyoruz. Bu manada onlara yönelik amatör olarak başladığımız dağcılık ve doğa sporu, bisiklet sporu, yüzme sporu, trekking, kampçılık spor kulübü gibi branşlarda başvurularımızı yaparak resmi kulüpler kurmayı amaçlıyoruz. Gençlere önem veriyoruz. Onlara ne kadar profesyonel manada yaklaşabilirsek ne kadar çok genç kardeşimize ulaşabilirsek o kadar başarılı olabiliriz diye düşünüyoruz. Çünkü gençlerin zararlı alışkanlıklardan ya da akımlardan korumanın en iyi metotlardan birisi de budur. Onları sağlık için spora, zinde kalmak için harekete teşvik etmek gerek” dedi.

 

Bayram, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:






 

“Bugün bizde hava yağmurlu nasıl olsa evimizde rahat rahat oturalım diyebilirdik. Fakat biz kendimizi kardeşlerinden sorumlu Müslüman olarak görüyorsak, yağmur, çamur, kar farketmeksizin onlarla ilgilenmemiz gerekiyor. Eğer biz STK’lar olarak devlet nasıl olsa eğitim veriyor diye gençleri kendi halinde bırakırsak, elimizi taşın altına koymazsak bunun vebali ağır olur. Devlet bizim, gençler bizim. O yüzden üzerimize düşen ne varsa imkânlarımız neticesinde onların duyarlı bir vatandaş, şuurlu bir genç olmaları için elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız. Biz Ümmet bilinciyle yaşamak arzusundayız. Bütün gençleri seviyoruz. Hepsinin vatanına milletine faydalı bir birey olmaları için çabalıyoruz. Allah razı olsun hayırsever iş adamlarımız da bu konuda bizlere çok destek oluyor. Bu manada ben tüm gençlerimizi kuracağımız spor kulüplerine üye olmaya davet ediyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş