Ateş Karıncaları’ndan bilim yolculuğu

Yayınlama: 05.02.2024
54
A+
A-

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, sömestre tatilinin son gününde öğrencilere unutulmaz bir bilim gezisi düzenleyerek iki haftalık ahlaki değerler eğitim programını başarıyla tamamladı. Dernek, çocuklara dijital yazı tahtası hediye ederek onları motive etti.

Dernek Başkanı Tarık Bostancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Ateş Karıncaları ilkokul ortaokul grubuyla birlikte Bursa Uzay ve Havacılık Müzesi’ni ziyaret ettiler. Müslümanlık, sadece namaz ve oruçtan ibaret bir yaşam biçimi değil, aynı zamanda dünya ilimlerinde öncü olmalıdır. Farabi’ler ve Cabir bin Hayyam’lar gibi en önde gidenlerden biri olmalıyız” dedi.

Bostancı, Türk astronot Alper Gezeravcı’nın uzayda olduğu günlerde gençlere, hayallerinin aslında hiç de uzak olmadığını gösterdiklerini belirtti. Şuurlu bir gençliğin önemine vurgu yapan Bostancı, “Kim var dendiğinde, sağına soluna bakmadan, ‘Ben varım’ diyen bir gençlik oluşturmanın önemine değindi.






Başkan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Allah evlatlarımızı kendi yolunda gayret eden, salih evlatlardan eylesin. Şuuruyla bir neslin oluşmasında emeğimiz olursa şeref olarak yeter. Tüm ekibimize ve destek verenlere teşekkür ediyorum.”

Dernek, gençleri bilimle buluşturarak, geleceklerine dair hayallerini desteklemeye devam ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş