AVARLAR KAVŞAĞI’NDA ÇALIŞAMLAR START ALDI

Sıkça kazaların meydana gelmesi ve sürücülerin sıkıntı yaşamasın nedeni ile ilçe halkı tarafından her platformda eleştirilen Avarlar Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları başladı.

Yayınlama: 13.11.2019
517
A+
A-

Sürekleri kazaların meydana geldiği ve sürücülere sıkıntı yaşatan Avarlar Kavşağı, bu nedenle İnegöl ilçe halkı tarafından sıkça eleştiriliyordu.

 

Birçok yetkili de bu konuda açıklamalarda bulunarak, düzenleme çalışmalarının yapılacağı ile ilgili demeçler vermişti. Gelinen süreçte İnegöl Belediye Meclisi’nin kararı ile düzenleme çalışmalarının başlatılacağı açıklanmıştı.






 

Önceki gün itibari ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar neticesinde Ertuğrulgazi Caddesi’nden Bursa Ankara Karayolu’na çıkış kapatıldı. Ertuğrulgazi Caddesi’nden Bursa Ankara Karayolu’na çıkmak isteyen sürücüler, kavşak noktasına kadar gelmek zorunda kalacak.

 

Öte yandan Bursa Ankara Karayolu’ndan Ertuğrulgazi Caddesi’ne ilerleyecek olan sürücüler de Ankara Caddesi’ne giderek bu güzergahı kullanmak zorunda kalacak.

 

Yapılacak bu uygulama ile birlikte kazaların önüne geçilmesi amaçlanırken, çalışmaların ne kadar süreceği hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş