AZERİ TV SPİKERİ ABDÜLHAMİD HAN DERNEĞİNİN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği’nin pandemi nedeniyle İnstagram canlı yayınlarıyla sürdürdüğü söyleşi programlarının son konuğu, Azerbaycan İctimai TV spikeri Jale Hasanlı oldu.

Yayınlama: 12.11.2020
625
A+
A-

Ülke ve dünya gündemine yönelik düzenlediği söyleşiler ve programlarla dikkat çeken Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği, pandemi sürecinde de bu programlarına ara vermedi. Covid-19 salgınına rağmen İnstagram üzerinden yapılan canlı yayınlarla devam eden söyleşilerde, bugüne kadar pek çok önemli isim ağırlandı. Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği’nin Çarşamba akşamı yapılan söyleşi programının konuğu ise Azerbaycan’ın Karabağ’ı işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonların haberlerini sunarken mutluluk gözyaşlarına hakim olamayan Azeri TV spikeri Jale Hasanlı oldu.

 

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı moderatörlüğünde yapılan canlı yayında, Azerbaycan Milli Ordusunun 6 köyü işgal kurtarma haberini gözyaşlarıyla duyuran Azerbaycan İctimai TV spikeri Jale Hasanlı Karabağ gündemini tüm detaylarıyla anlattı. Başkan Yazıcı’nın Karabağ ve dünya gündemine ilişkin sorularını içtenlikle yanıtlayan Hasanlı, uzun süre gündemde kalan gözyaşlarıyla sunduğu işgalden kurtarılan bölgelerle ilgili haberin hikayesini de anlattı. Duygu dolu anlar yaşadığını kaydeden Hasanlı, ayrıca bu süreçte Türkiye’nin etkisini de dile getirdi.






 

Yapılan canlı yayına İnegöl başta olmak üzere farklı şehirlerden de ciddi katılım sağlandı. Anlık 475 izleyiciye ulaşılan yayın, adeta mesaj yağmuruna tutuldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş