Bahar Turnuvası sona erdi

Alanyurt Ardahanlı İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Bahar Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Demirci Dekorasyon oldu.

Yayınlama: 25.04.2018
659
A+
A-

Alanyurt Ardahanlı İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği bu yıl 2.’si düzenlenen Bahar Turnuvası, önceki gün oynanan final müsabakası ile sonra erdi. Final müsabakasının ardından şampiyonluk kupasını Demirci Dekorasyon takımı kaldırdı.

 

Final Müsabakasını Belediye Başkanı Alper Taban ve sayıda vatandaş takip etti.






 

Final müsabakası öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, sporun birleştirici gücünü ön planda tutarak,  birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

Alanyurt Ardahanlı İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Gümüş, “Ben bütün katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Demirci Dekorasyon takımımızı tebrik ediyorum. Yine final müsabakasında bizimle beraber olan Belediye Başkanımız Alper Taban’a bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Turnuvamız artık geleneksel hale geldi. Seneye Allah nasip ederse yine bu turnuvayı düzenleyeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş