Başın öne eğilmesin

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Keçiörengücü’ne son saniyelerde yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz aldığı mağlubiyet ile Play Off şansını zora soktu. Kısıtlı imkanlara rağmen İnegölspor’un bu sezon ki performansı ise taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Yayınlama: 09.04.2018
742
A+
A-

Bordo Beyaz ekibimiz, hafta sonu Play Off rakibi olan Keçiörengücü’ne deplasmanda konuk oldu. Müsabaka iki takımın da karşılık atakları ile devam ederken, ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

 

İkinci yarıda hem temsilcimiz İnegölspor hem de rakip Keçiörengücü tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Her iki takımında geliştirdiği tehlikeli ataklardan gol sesi çıkmayınca son dakikalara 0-0 beraberlikle girildi.






 

Müsabakanın bitiş düdüğü beklenirken, 90+3 dakikada Keçiörengücüsporlu futbolcu Abdurrahman Kuyucu takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

 

Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz İnegölspor, rakibine 1-0 mağlup olarak Play Off şansını zora soktu.

 

İNEGÖLSPOR SPOR OTORİTELERİNİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Sezona sıkıntılı bir süreç geçirdikten sonra başlayan temsilcimiz İnegölspor, ligin 30. haftasına kadar Play Off’u kovalayarak büyük beğeni topladı. Kısıtlı imkanlara sahip olan temsilcimiz, gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

 

TARAFTAR HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Temsilcimiz İnegölspor’un itici gücü olan İnegölsporlu taraftarlar, Keçiörengücü deplasmanına giderek, İnegölspor’a desteğini sürdürdü. Taraftarlar hem deplasmanda hem de içerde bordo beyazlı ekibimizi yalnız bırakmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş