7 Üniversite İnegöl’e Geliyor

Sağlık alanında Türkiye genelinde adından söz ettiren İnegöl Devlet Hastanesi’nin yönetim şekli üniversitelere konu oluyor. Ülke genelinden yaklaşık 7 üniversitede eğitim gören 60 öğrenci İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek bilgi alacak.

Yayınlama: 27.11.2018
1.410
A+
A-

Bebek dostu, Anne Dostu, Yeni Doğan Dostu, Yalın ve Engelsiz Hastane unvanlarına sahi olan İnegöl Devlet Hastanesi ülke genelinde adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi,Kırıkkale Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi bölümünde eğitim gören öğrenciler, merkezi Ankara’da bulunan Sağlık İnovasyon, Organizasyon Derneği tarafından düzenlenen gezi ile İnegöl Devlet Hastanesi yönetim şeklini yerinde inceleyecek.






 

Teknik ziyaret olarak gerçekleştirilecek olan gezi kapsamında Türkiye’de ilk kez İnegöl’de açılan İnegöl Devlet Hastanesi  Ambulans ve Ambulans tarih müzesinin yanı sıra, İnegöl’ün tarihi yapısı, İnegöl Belediyesi Kent Müzesi ve Ağaç İşleri Müzesi’de ziyaret edilecek.

 

Öte yandan sağlık yönetimi öğrencilerine İnegöl Devlet Hastanesinde tiyatral olarak  hastanelerde yaşanan sorunlar canlandırılacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş