Bayram namazına kadınlar ve çocuklar da davet edildi Gazze için eller semaya kalkacak

Yayınlama: 09.04.2024
22
A+
A-

 

İnegöl’de kılınacak olan Bayram Namazı öncesinde, tüm kadınlar ve çocuklar bayram namazına davet edildi. Namazın ardından Gazzeli Müslümanlar için toplu dua yapılacağı öğrenildi.

 






7 Ekim tarihinden bu yana devam eden Siyonist İsrail Devleti’nin Gazze’deki Müslümanlar üzerindeki bombardımanı, dünya genelinde büyük bir endişe ve üzüntüye sebep oluyor.

 

İsrail askerlerinin hastaneleri basarak masum insanları öldürmesi ve bölgeye yardım ulaştırmak isteyenlerin çabalarını engellemesi, insanlık adına büyük bir utanç kaynağı olarak gün yüzüne çıkıyor.

 

Bu zor zamanlarda, toplumların dayanışma içinde olması ve mazlumların yanında yer alması etkinlikler ilçemizde devam ediyor.

 

İnegöl’de Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, İslam dünyasının yaşadığı bu acı olaylara dikkat çekmek adına anlamlı bir adım atıldı. Bayram namazına kadınlar ve çocuklar da davet edilerek, toplumun her kesiminin bu zor zamanlarda bir arada olması ve dua etmesi amaçlanıyor.

 

Bayram namazının ardından İnegöl’deki tüm camilerde Gazze için dualar edileceği öğrenildi. Bu dualar, mazlumların yanında olduğumuzu ve zulme karşı durduğumuzu göstermek adına önemli bir adım olarak görülüyor.

 

İnegöl’de yapılan bu etkinlikler, insanlığın ortak vicdanının sesini duyurmak adına önem arz ediyor. Siyonist İsrail’in Gazze’deki saldırılarına karşı durmak ve mazlumların yanında olmak, insanlık değerlerine sahip çıkmak anlamına geldiği gibi, insanlarımızın da acılarını bir nevi dindireceği düşünülüyor.

 

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş