Bayram tatilinde Oylat’a akın ettiler

Bayram tatilinin uzun sürmesi nedeni ile İnegöl’ün turizm incisi oylat, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Oylat’ta bazı oteller %70 kapasiteye çıkarken, günü birlik birçok kişi Oylat’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 18.07.2022
249
A+
A-

İnegöl’ün turizm incisi olan Oylat, bayram tatilinde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Oylat’ta bulunan otellerin doluluk oranı yaklaşık %70 oranına yükselirken, birçok vatandaşın günü birlik Oylat’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

 

Oylat’ın doğası nedeni yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çektiğini belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban:






 

“Oylat, İnegöl’ümüzün turizm incilerinden bir tanesi. Aynı zamanda bu bölgemizde bulunan eko turizm yürüyüş alanı, Oylat Mağarası ve şifalı sular, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Bu kapsamda sizlerin de bildiği gibi Kurban Bayramı tatili haftası birleştirildi. Böylece bayram tatili de uzamış oldu. Bayram tatilinin uzun olması ile de Oylat bölgemize bir akın oldu diyebilirim” dedi.

 

Bazı otellerin %70 kapasiteye kadar çıktığını ve aynı zamanda günü birlik birçok vatandaşın Oylat’ı ziyaret ettiğini belirten Taban, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Yerli ve yabancı turistlerin bölgemize akın etmesi İnegöl adına sevindirici bir hadise. Bölgemizin daha fazla ivme kazanması için çalışmalarımız devam ediyor. Bölgeyi bilen veya birilerinden duyara Oylat’a gelen vatandaşlarımız, bayram tatilinde bölge esnafının da yüzünü güldürdü. Oylat’ta bulunan bazı otellerimiz yaklaşık %70 kapasiteye çıktı. Bunun yanında günü birlikte ziyaretçilerimiz de oldu”

 

Oylat’ın tanıtımı için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Taban, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“İnegöl’ümüzün, Oylat’ın tanıtımı için çalışmalarımız devam ediyor. İlçe dışında yapılan fuarlarda da yine boy göstermeye devam ediyoruz. İnşallah gönlümüzden geçen Oylat’ın yerli ve yabancı turistler tarafından daha çok tanınmasıdır. Sadece Oylat’da değil bölgemizde birçok doğal ve tarihi güzelliklerimiz var. Bunlar üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş