TüM iNEGöL HALKINI DAVET ETTi

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, Pazar günü Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan; Büyük Buluşma Aday Tanıtım Toplantısı’na bütün İnegöl halkını davet etti.

Yayınlama: 14.03.2019
873
A+
A-

iNEGöL’üN BüTüN SORUNLARINA DEĞiNECEĞiZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, “Bismillah diyerek çıktığımı bu yolda, öncelikle teşkilatımızın her kademesinde yer alan kardeşlerimize, büyüklerimize ve bizlere desteğini esirgemeyen İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz ‘Büyük Buluşma’ programımıza bütün ilçe halkımızı davet ediyorum. Toplantıda projelerimizi açıklayıp, İnegöl’ün bütün sorunlarına değineceğiz” dedi.

 






iNEGöL’ü HAK ETTiĞi BELEDiYECiLiĞE KAVUŞTURACAĞIZ

Daha yaşanılabilir bir İnegöl için sorunlara vakıf olduklarını ve çözümlerinin Saadet Partisi ile mümkün olacağını belirten Eroğlu, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü: “İnegöl’ümüzün altyapısından, şehirleşmesine, trafikten otoparkına kadar her sorununa vakıf bir partiyiz. Seçim zamanı haricinde yine yer yer mahallelerimizi gezdiğimizde bir çok sorun ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu nedenle de sorunları en iyi bilen partiyiz. Sorunları bilmekle beraber, bu sorunların çözümü noktasında da yine çalışmalarımız yaptık. İnşallah 1 Nisan’da bu projeleri hayata geçirerek, İnegöl’ü hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacağız”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş