BELEDİYE’DEN FLAŞ KARAR

Bayram arifelerinde İnegöllü esnaflara verilen kaldırım işgali serbestliği, İnegöl Belediyesi’nin aldığı karar ile bu yıl uygulanmayacak.

Yayınlama: 21.07.2020
881
A+
A-

İnegöl Belediyesinin bayram arifelerinde İnegöllü esnaflara tanıdığı işgali serbestliği, bu bayram arifesinde uygulanmayacak.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı:






 

“Her bayramda esnaflarımıza kaldırım işgalleriyle ilgili gösterdiğimiz bir esneklik vardı. Bu pozitif yaklaşımı gösteriyorduk ancak en son ramazan bayramında pandemi nedeniyle serbestliği sağlayamamıştık. Yine kurban bayramında da bu serbestliği getiremiyoruz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde kaldırımlar üzerinde satış yapılması uygun görülmedi. Şunu unutmamak lazım, biz hayatı kontrollü şekilde yaşamak adına tedbirli bir şekilde hayatı normalleştirmeye çalışıyoruz. Bunu göz ardı etmeyelim. Çünkü tekrar evlerimizde kalabileceğimiz, sokağa çıkma yasaklarının geri geldiği bir sürece girmek kimseye avantaj sağlamayacaktır. Bu ekonomik anlamda çarkların dönmesini de engelleyici bir durum olacaktır. Bu vesileyle ben başta ilçe halkımızın, milletimizin bayramını canı gönülden tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi özledik. İnşallah bir an önce kurban bayramını hep birlikte icra etmek nasip olsun”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş