‘Belediyeyi gençlerle yöneteceğiz’

Yayınlama: 24.03.2024
30
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, kazanmaları durumunda İnegöl’ü gençlerle yöneteceğini ifade ederek, “Belediyeyi gençlerle yöneteceğiz. Bunun için gençlik meclisleri oluşturacağım. Onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip ona göre bir yönetim anlayışıyla İnegöl’ü yöneteceğim” dedi.

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve İlçe Başkanı Zemci Şahin ile beraberindeki yöneticiler, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda CHP heyeti, Akhisar Spor, Kültür Park kafeler bölgesi ve Kayapınar ile Kıranköy Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, yaptıkları seçim çalışmaları ile İnegöl’de daha önce görülmemiş bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisinin yüksek oy çıkaracağını ifade etti.

AMATÖR KULÜPLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNACAĞIM






Akhisar Spor ziyaretinde açıklamalarda bulunan Doğan;

“Belediye başkanı seçilmem durumunda İnegöl de yapacağım çok güzel ve büyük işler var. Bunlardan bir tanesi de her gittiğim yerde söylüyorum bir kez daha söylemek istiyorum. Doğal ve sosyal alanları genişleteceğiz. İnegöl Halkının rahat nefes alacağı alanlar oluşturacağız. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak alanlar açarız. Gençlerin meşgul olacağı sosyal, kültürel ve doğal alanlar kuracağız. Ormanya, Boğazköy Barajı çevresi doğal yaşam alanı projesi, Belediye bünyesinde Kültür sanat aktivitelerinin olduğu konservatuar, aquapark benzeri birçok projemiz var. Belediyeyi gençlerle yöneteceğiz. Bunun için gençlik meclisleri oluşturacağım. Onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip ona göre bir yönetim anlayışıyla İnegöl’ü yöneteceğim. Yine gençlere yönelik olarak spor kulüpleri destekleyeceğiz. Amatör kulüplere her türlü desteği sunacağım. Bina, arsa, araç anlamında amatör kulüplerimize tüm yardımları sunacağım. Gençlerin spor, sanat ve kültürel aktiviteleri icra etmesinin yollarını sonuna kadar açacağım. Toplumun, gençlerin spor ve sanatsal alanlara yönelmesi tüm kötü alışkanlıklarından kurtulmasına vesile olacaktır” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş