Bir annenin feryadı; “Çocuğum gözümün önünde yıkılıyor günden güne”

Yeniceköy Mahallesi’nde ikamet eden Ümmetoğlu ailesinin en küçük bireyi olan 7 yaşındaki kas hastası Rüstem Ümmetoğlu için yardım bekleniyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan anne Gülzade Rüstemioğlu, “Gücümüz yettiği kadar doktorlara gittik. Yardım ederseniz çok seviniriz. Çocuğumu böyle durumda görünce üzülüyorum. Çocuğum gözümün önünde yıkılıyor günden güne” dedi.

Yayınlama: 28.11.2021
2.271
A+
A-

2015 Yılında Kırgızistan’dan gelerek İnegöl’e yerleşen ve 2019 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına kabul edilen Ümmetoğlu ailesi, 7 yaşındaki Rüstem’in yakalandığı hastalıkla sarsıldı.

 

7 Yaşındaki çocuğunun rahatsızlanması ile işini bırakarak evde çocuğuna bakmaya başlayan anne Gülzade Ümmetoğlu, İnegöllü yardımseverlerden destek bekliyor.






 

Çocuğunun rahatsızlanmasının ardından İşini bırakmak zorunda kaldığını belirten Anne Gülzade Ümmetoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İnegöllü tüm yardımseverlerden destek beklediğini ifade ederek;

 

“Benim çocuğum çok hasta. Kas hastalığı olduğunu söylüyorlar ve tedavisi yok. Recep Tayyip Erdoğan ve memleketimizdeki herkesten yardım bekliyoruz. Gerçekten çok ihtiyacımız var. Çocuğumun kasları çok güçsüz. Yürürken bacakları tutmuyor düşüyor. Sürekli yanında bulunuyorum. Tekerlekli sandalyeye de ihtiyacımız var” dedi.

 

Çocuğunun kas hastalığına yakalanmasının ardından gözünün önde sürekli yıkıldığını belirten Anne Ümmetoğlu, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Sadece eşim çalışıyor. Ben çalışmıyorum çocuğun hastalığından dolayı. Gücümüz yettiği kadar doktorlara gittik. Yardım ederseniz çok seviniriz. Çocuğumu böyle durumda görünce üzülüyorum. Çocuğum gözümün önünde yıkılıyor günden güne. Eşimin maaşı yetmiyor tedaviye. Sigortamız olduğu için yeşil kartla sadece devlet hastaneleri için geçerli”

 

Anne Ümmetoğlu, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Fizik tedavisi görecek denildi. Devletimiz sağolsun, özel eğitime gidiyoruz haftada bir kez. Farklı fiziksel konuları da ben yapıyorum. Masajı, egzersizleri olsun günlük onları yapıyorum. Bize günlük bir ilaç yazdılar”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş