Bir ayda 5 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İnegöl’de Emniyet ve Jandarma bağlı ekipler tarafından son 30 gün içerisinde 8 farklı narkotik operasyonu gerçekleştirilirken bu operasyonlarda yaklaşık 5 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar sonucu gözaltına alınan 14 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 01.11.2018
440
A+
A-

Özellikle uyuşturucu,hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı önleyici tedbirler ve olayın yaşanmasının ardından faillerinin bulunmasına yönelik çok yönlü çalışma yürüten emniyet ve jandarma ekipleri son 30  gün içerisinde hırsızlık, tarihi eser kaçakçılığı  ve uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.

 

Son 30 günde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda 5 kilo 87 gram esrar, 15,52 gram metanfetamin  yakalanırken, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 14 kişiden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.






 

Öte yandan özellikle Metal Sanayi ve Ağaç İşleri Sanayi’nde artan hırsızlık olaylarına karşı çalışama yürüten ekipler, TIR ve otomobillerde bulunan çok sayıda aküyü çalan 3 hırsızı tespit etti. Bir süre izlenen hırsızlar ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kırsal köylerde kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılarına ise Jandarma Ekipleri göz açtırmıyor. Son 30 günde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tarihi eser operasyonlarında  toplam 5 kişi gözaltına alınırken, tarihi eserlere Jandarma tarafından el konuldu.

 

Ekim ayı içerisinde biri şehir merkezinde olmak üzere 2 farklı cinayet olayı meydana geldi. Meydana gelen olaylar sonucunda cinayet işlediği tespit edilen 2 farklı kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Okullar Bölgesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Hamamlı Yolu, Ahmet Türkel Çevre Yolu, Havaalanı Caddelerinde ise suç ve suçlulara karşı ekipler tarafından sürekli olarak uygulamaların sürdüğü, operasyonların artarak devam edeceği bilgisine ulaşıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş