Bir doktor ilgilenmedi, diğeri yalan söyleyip şikâyetçi oldu

Yayınlama: 15.02.2024
1.002
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi’nde eşinin tedavisi için gelen vatandaş, önce bir doktorun ilgisizliği ile karşılaştı ardından da Acil Servis’te görevli bir doktorun da yalan ifadesi ile gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre M.B. isimli vatandaş, eşinin rahatsızlığı nedeni ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne gelerek eşini tedavi ettirmek istedi.

Acil Servis’teki doktorların, burada tedavisinin mümkün olmadığı, polikliniklerde tedavi olabileceğini ifade etmesi üzerine, M.B. isimli vatandaş poliklinik bölümüne geçerek eşinin ağrılarının dayanılmaz olduğunu ve tedavi edilmesini poliklinik doktoruna ifade etti.






Poliklinik doktorunun ‘Çok acil olursa zaten gönderirler’ ifadesinin ardından iddiaya göre hasta yakını M.B.’yi odasından çıkarttırdı.

Daha sonra tekrar Acil Servis bölümüne dönen M.B. isimli vatandaş, eşinin acil tedavi görmesi gerektiğini ve ağrıları nedeni ile zor durumda olduğunu ifade etti.

Bunun üzerine acil servis doktoru, iddiaya göre ‘Bu hastanın aciliyeti yok’ ifadesinin üzerine hastanın eşi M.B., doktor ile tartışmaya başladı.

Daha sonra beyaz kod verilen M.B. hakkında işlem başlatıldı. Bazı hastane çalışanlarına ve bir gazeteciye ‘Bana bıçak çekti’ diyerek yalan söyleyen acil servis doktoru, M.B. hakkında şikâyetçi oldu.

‘Bana bıçak çekti’ ifadesi ile ortalığı karıştıran doktor daha sonra ise ifadesinde, ‘Beni tehdit etti’ demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Gözaltına alınan M.B., tartıştığı doktordan daha sonra özür dilemesine rağmen doktorun M.B. isimli vatandaşa ve yakınlarına ‘Mahkemede görüşürüz’ demesi ise tepkilere neden oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş