Bir ‘Muhammed Ertem’ klasiği İnegöllü genç, Konya’da 1. oldu

Ülke geneli katıldığı birçok güzellik yarışmasında modifiye ettiği araçlarla birinci olan İnegöllü genç Muhammed Ertem, Konya’da düzenlenen güzellikle yarışmasında da alanında birinci olarak kupayı İnegöl’e kazandırdı.

Yayınlama: 28.09.2021
683
A+
A-

İnegöl modifiye tutkunu Muhammet Ertem, daha önce ülke genelinde düzenlenen otomobil güzellik yarışmalarında İnegöl’ü temsil etmiş ve katıldığı tüm yarışlarda dereceye girerek İnegöl’e birçok kupa kazandırmıştı. Konya’da düzenlenen güzellik yarışmasına da katılan Ertem, yine alında birinci olarak geleneğini sürdürdü.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan genç modifiye tutkunu Muhammed Ertem, şu ifadeleri kullandı:






 

“Özellikle otomobillerin güzelleştirilmesine yönelik yaptığımız modifiye çalışmaları ile birçok yarışmaya katıldık. Bu yarışmalardan dereceler alarak İnegöl’e kupalar kazandırdık. Konya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katıldım ve buradan da yine birincilik kupasını alarak döndük”

 

Özellikle araçların güzelleştirilmesi ve dizaynının yenilenmesi ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Ertem;

 

“Araçları motor aksamından iç dizaynına, dış görünümünden iç donanımına kadar kısmi yenileme yapıyoruz. Yurt dışından parçalar getiriyoruz. Bu bir tutku meselesi. Bizim severek yaptığımız bir şey. Bir hobi de diyebilirsiniz. Ek parçaların gelmesi ile bu parçaları araçlara monta ediyoruz ve güzellik katıyoruz. Zahmetli bir iş ama biz severek yapıyoruz” dedi.

 

Ertem, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Daha önce de söylemiştim. Modifiye denilince insanların akıllarına farklı şeyler geliyor. Hemen bir ‘Serseri’ damgası vuruluyor. Bunu kesinlikle reddediyorum. Birkaç kendini bilmezin yapmış olduğu fiiller, tüm insanları bağlamaz. Toplumumuzun da bunu böyle bilmesi gerektiğini idrak etmesi lazım. Bu anlamda bize bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

 

HABER: UĞUR KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş