BiR SüREDiR HABER ALINAMIYORDU CESEDi ORMANLIK ALANDA BULUNDU

İnegöl’de yaşayan ve yakınları tarafından kendisinden bir süredir haber alınamayan Sadettin Öztürk’ün (55) cansız bedeni, Domaniç’e bağlı Sefa Köyü’nde bulundu.

Yayınlama: 29.07.2019
568
A+
A-

Edinilen bilgilere göre İnegöl’de yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan Sadettin Öztürk’ün cansız bedeni, Domaniç’e bağlı Sefa Köyü’nde, köylüler tarafından şans eseri bulundu. Sabah saatlerinde araziye çıkan köylüler, Sefa Köyü ile Kocayayla arasındaki patika yolda yürürken yerde hareketsiz yatan bir kişi gördü ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedin İnegöl’de yaşayan ve bir süredir haber alınamayan Sadettin Öztürk’e ait olduğunu tespit etti.

 

Köylüler tarafından, Sadettin Öztürk’ün sık sık Domaniç dağlarına gelerek mantar topladığı ve balık avladığı iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde Sadettin Öztürk’ün cansız bedeninin yanında bir poşet dolusu mantar olduğu görüldü.






 

Sadettin Öztürk’ün cansız bedeni incelenmek üzere Domaniç İlçe Morguna kaldırıldı. Cesedin kesin ölüm sebebi yapılan incelemelerin ardından belirlenecek.

 

Domaniç İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili tahkikatı devam ettiriyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş