BİZE NE AMERİKA’DAN ?

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ABD İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir personelin tutuklanmasına ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada , ” Devletimiz bu şahsı tutuklarken kalkıp ABD’ye ‘sizin personelinizi tutuklayabilir miyim’ diye izin mi alacaktı. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi ‘ Bize Ne Amerika’dan?’ Biz kendi ülkemizin güvenliği sağlamak zorundayız” dedi.

Yayınlama: 09.10.2017
550
A+
A-

TÜRK ORDUSU GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞTİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe  Başkanı Adem Demirel, “FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ silahlı terör örgütleri başta olmak üzere, birçok terör örgütleri ile mücadelesini sürdüren ülkemiz, özellikle ABD ve Batı’lı ülkelerin ambargosu ile engellenmeye çalışılıyor.  Ülkemizin beka sorunu olarak nitelendirdiği topraklara, düzenlenen askeri operasyonlar ve terörle mücadelede yapılan faaliyetler belli ki birilerinin moralini bozmuş. El-Bab-Irak-İdlip derken, Türk Ordusu tüm Dünya’ya gücünü ve kudretini göstermiş, Türk Devleti gücü ve adaleti ile karışık olarak adlandırılan bölgelere huzur ve refahı götürmüştür, götürmeye devam edecektir” dedi.

           






TERÖR UNSURLARINA GÖZ YUMULAMAZ

ABD İstanbul Başkonsolosluğunda görevli personelin tutuklanması ile ilgilide konuşan Demirel, “Tüm bunların yanı sıra, ABD İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir personelin, yüzlerce üst düzet FETÖ’cü ile irtibatlı olduğu, Mit tırları ihaneti başta olmak üzere, çok sayıda kumpas olaylarına karıştığı ve casusluk yaptığı bilgisiyle gözaltına alınarak, mahkemece tutuklanmıştı. Devletimiz bu şahsı tutuklarken kalkıp ABD’ye ‘sizin personelinizi tutuklayabilir miyim’ diye izin mi alacaktı. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi ‘ Bize Ne Amerika’dan?’. Biz kendi ülkemizin güvenliği sağlamak zorundayız. Birileri istiyor diye ülkemizin güvenliği yok sayılamaz, terör unsurlarına göz yumulamaz” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ SON LİMANDIR

“Ülkemiz olağanüstü dönemlerden geçiyor” diyerek sözlerini sürdüren Demirel, “Bu olağanüstü dönemlerde milletimizin,devleti ile kol kola,el ele,gönül gönüle olması şarttır. Devletimiz, milletin gücü ile hareket etmekte ve o nispette uluslar arası arenada başarı sağlamaktadır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu aziz milletin 17. Devleti olduğu gibi, son devleti ve son limanıdır. Milletimiz uyanık olmalıdır, gözü açık olmalıdır. Şayet milletimiz böyle olmaya devam ederse devletimiz her yerde gücünü gösterecek, adalet olmayan yere adalet nakşedecektir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş