‘Bizlerin omuzlarında sadece ülkemizin değil, İslam coğrafyasının da yükü var’

‘Mahalle bizim, gençlik bizim’ sloganı ile mahalle mahalle gençlik buluşmaları gerçekleştiren AK Parti İnegöl Gençlik Kolları, bu kapsamda İnegöl’e bağlı kırsal İsaören Mahallesi gençleri ile bir araya geldi. Burada gerçekleştiren programın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik kolları Başkan Vekili Harun Baykal, “Bizlerin omuzlarında sadece ülkemizin değil, İslam coğrafyasının da yükü var” dedi.

Yayınlama: 26.10.2021
471
A+
A-

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından, ‘Mahalle bizim, gençlik bizim’ sloganı ile başlatılan gençlik buluşmalarına bir yenisi daha eklendi. AK Gençler, merkezdeki mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

 

İsaören Mahallesi’nde gençlik buluşmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik kolları Başkan Vekili Harun Baykal, şu ifadeleri kullandı:








 

“Mahalle bizim, gençlik bizim buluşmalarını sürdürüyoruz. Merkezi mahallelerimizin yanı sıra, ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizdeki genç kardeşlerimizle de bir araya gelmeyi ihmal etmiyoruz. Bugün de İsaören Mahallemizdeki genç kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Bu kapsamda arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik ve burada çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdik. Bu manada bizleri ağırlayan İsaören sakinlerine çok teşekkür ediyoruz”

 

Şimdiki gençlerin geleceğin büyükleri olacağının ifade eden Baykal, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

 

“Bizler ak davaya gönül vermiş, bu anlamda da elimizden geldiğince bu davanın neferi olmak için elimizden geleni gayreti göstermeye çalışan insanlarız. Bizlerin omuzlarında sadece ülkemizin değil, İslam coğrafyasının da yükü var. Bu manada yaptığımız çalışmalar yerel çalışmalar olarak görünebilir ama gelecekte çok daha farklı programlarla yaptığımızda bu daha da derinden anlaşılacaktır”

 

Konuşmalarını sürdüren Baykal, “İnsanın olduğu her yerde muhakkak sıkıntı vardı. Bu sıkıntılar bir imtihandır. Sıkıntının olduğu yerde sabretmek de bir erdemdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Israrla hayal kurmanızı, hayallerinizin peşinden koşmanızı istiyorum’ sözleri ile sabırla önemli hayaller kurmaya devam ediyoruz ve biliyoruz ki bugün hayal ettiğimiz şeylerin çoğu bir gün gerçek olacak” dedi.

 

Baykal, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“İlçemizde bulunan tüm genç kardeşlerimizi partimize davet ediyorum. İnegöl gençliği olarak yapacak daha çok işimiz var. Gelin taşına altına hepimiz birlikte el koyalım. Gelin beraber mücadele edelim”

 

İsaören Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Mert Altın ve Yunus Emre Türk de katıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.