BLUNT’TAN iNEGöLSPOR’A DESTEK

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretleri kapsamında Blunt Mobilya Aksesuarları İmalatı Firma Sahibi Yavuz Nazlısöz’ü ziyaret etti.

Yayınlama: 27.06.2019
888
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi:

 

“Destek ziyaretleri kapsamında bugün Blunt Mobilya Aksesuarları İmalatı Firma Sahibi Yavuz Nazlısöz kardeşimizi ziyaret ettik. Bizi ağırladığı için kendilerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yavuz kardeşimiz daha önce kulübümüzün formasını giyen sporculardan. Sağ olsun her sene gerek maddi gerekse de manevi olarak desteklerini bizden esirgemiyor. Bu senede küçümsenmeyecek bir destekte bulundu. Destekleri için tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Destek ziyaretlerimize devam edeceğiz. Gittiğimiz her kapıdan şükürler olsun boş dönmedik. İnşallah bize verilen bu desteklerin karşılığını sezon içinde alacağımız galibiyetlerle vereceğiz”






 

Blunt Mobilya Aksesuarları İmalatı Firma Sahibi Yavuz Nazlısöz ise “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. İnegölspor’umuzun başarısı için elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah bu sene güzel bir sezon geçiririz. İnegölspor bizim için gerçekten çok önemli bir marka. Ben uzun yıllar İnegölspor altyapısında forma giyindim. Gerçekten unutulmaz günlerim var. İnşallah altyapımızdan yetişen sporcular İsmail Güldüren kardeşimizin sayesinde A takımımızda fazla forma şansı bulur ve istediğimiz başarılara genç kardeşlerimiz ile ulaşırız. Ben ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. “ifadelerini kulandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş