BOZDAĞ TEŞEKKüR ETTi

Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Federasyonu, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 600 kişi ile bir araya gelerek, sinemayı kapatarak ‘Türkler geliyor’ filmini izledi. Yapılan etkinliğin ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Filmin Senaristi Mehmet Bozdağ, Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Federasyonu’na ve Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür etti.

Yayınlama: 19.01.2020
960
A+
A-

Kurulduğu günden buyana ses getiren, sadece İnegöl değil İnegöl dışında da tanınırlığını arttıran Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Federasyonu, yeni bir etkinliğe imza attı.

 

Türkiye’de birçok vatandaşın beklediği ‘Türkler Geliyor’ filminin sinemada yayınlandığı ilk gün, İnegöl’de sinemayı kapatarak yaklaşık 600 kişi filmi izledi.






 

Yapılan etkinliğe İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yapılan etkinliğin ardından Senarist Mehmet Bozdağ, sosyal medya üzerinden konuya açıklamalarda bulundu. Bozda açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a, MYM Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir’e ve İnegöl’deki izleyicilerimize kıymetli yorumları için çok teşekkür ederiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş