Bu sofrada bereket var

“Bu sofrada bereket var” sloganı ile sabah namazlarında çeşitli camilerde vatandaşlara bir araya gelen MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, bu hafta Hamzabey sakinleri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 05.02.2018
697
A+
A-

Her hafta pazar günü “Bu sofrada bereket var” sloganı ile ilçemizin farklı mahalle ve camilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, bu hafta Hamzabey Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

Sabah namazı sonrası vatandaşlarla yapılan kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, şu ifadeleri kullandı: “Ülke ve millet olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Şu anda devam eden Afrin operasyonu var. Allah askerimize güç kuvvet versin. Şehitlerimiz var. Allah rahmeti ile muamele eylesin. Canımız yanıyor ama bu operasyonların sürmesi gerekiyor. Sınırlarımızda terör devleti kurulmak isteniyor. Buna topyekün millet olarak karşı çıkıyoruz. Bu nedenle bu operasyonların sürmesi ülkemiz ve milletimiz adına çok önemli” dedi.






 

Konuşmasını sürdüren Bedir; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletimizin ve devletimiz çıkarları için elimizden geleni yaptık. Bugün de yapmaya devam ediyoruz. Şer odakları bizleri yıpratmaya çalışsa da onlarda şunun farkında ki bizler asla ve asla yılmayacağız. Ülkemiz ve milletimizin huzuru için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli her zaman milletin huzur ve refahını düşünerek hareket etmiştir. Bugün de bu hareketi devam ettiriyor. Bizlerde liderimiz bizlere gösterdiği yoldan yürümekten mutluluk duyuyoruz. Çünkü milletimizin huzuru ve mutluluğu için elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik. Çekinmeyeceğimizi de herkes zaten biliyor”

 

Hayati Bedir’in konuşmalarının ardından, Hamzabey Mahallesi sakinleri kendi mahalleleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

İstişarelerin ardından Hayati Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri Osmanlı’nın ilk şehidi olan Baykoca Kabri’ni ziyaret ederek dualarda bulundu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş