Bulduğu parayı 11 gün sonra sahibine teslim etti

Çalıştığı manavın önünde düşürülen paranın sahibini arayan 28 yaşnıdaki Cihan Adak 11 gün sonra paranın sahibini buldu.

Yayınlama: 19.10.2018
1.003
A+
A-

Nuri Doğrul Caddesi üzerinde 11 gün önce çalıştığı işyerinin önünde düşen parayı bulan ve her yerde aramasına ve güvenlik kameralarını incelemesien rağmen paranın sahibini bulamayan Cihan Adak basın mensupları aracılığı ile paranın sahibini bulmak istemişti.

 

Ulusal televizyon ve gazetelere konu olan olayın kamera görüntülerini izleyene 55 yaşındaki Sebehattin Kuri’nin yakınları, parayı düşüren kişinin kendisi olduğunu söyleyince, yaşlı adam iş yerine gelerek Cihan Adak’a teşekkür etti.






 

Parayı teslim alan ve düşürülen paranın emekli maaşı olduğunu söyleyen 55 yaşında ki Sebehaattin Kuri, ” Eve döndüğümde cüzdanımda para yoktu. Gittim bankadan para aldım sonra eve gittiğimde bulamadım. Çarşıda yürürken cebimden düşmüş. Manav arkadaşl rastlamış bulmuş. Komşumun gelini söyledi, televizyonda görmüş. Bizde geldik paramızı aldık. Demek ki insalık ölmemiş, binlerce kez Allah razı olsun. Para emekli maaşımdı” dedi.

 

Parasını bulan Sebahattin Kuri parayı düşürdüğü anı telefondan izledikten sonra, bulduğu parası ile işyerinden alışveriş yaptı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş