Bursa ve İnegöl’de sahte 100 lira saçan şahıslar tespit edildi

İnegöl’de çarşı esnafı ve taksicilere sahte para vererek kayıplara karışan kişiler, İnegöl Emniyet Ekipleri tarafından tespit edildi.

Yayınlama: 25.12.2021
2.836
A+
A-

Henüz kimliği belirlenemeyen ve birden fazla olduğu bilinen şahıslar tarafından İnegöl ve Bursa’da taksiciler başta olmak üzere esnaflara sahte para veren şahıslar daha sonra kayıplara karıştı.

 

Son bir hafta içinde çok sayıda esnafa sahte para verildiği ortaya çıkmasının ardından yapılan şikâyet üzerine ekipler teyakkuza geçti. Son olarak Mahmudiye Mahallesi Kasım Efendi Caddesi’nde bulunan bir markete giren şahıslardan biri kameraya yansıdı.






 

Aldığı ürünlerin parasını vermek için kasaya gelen şahıs, cebinden çıkardığı sahte 100 lirayı kasiyere uzattı. Kasiyerin paranın sahte olduğunu ifade etmesinin ardından şahıs cebinden çıkardığı farklı bir para ile hesabı ödedi.

 

Durumu fark eden kasiyer Emniyet Ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek kamera kayıtlarını inceleyen Ekipler, şahsın kimliğini tespit etti. Aynı şahsın daha önce de İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde kaydı olduğu öğrenildi.

 

BALYA BALYA 100 LİRA

Öte yandan şahıslardan birinin de çanta ile gezdiği ve çantasında balyalar halinde sahte 100 lira olduğu iddia edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş