Celaloğulları’ndan Demir’e jest

Yayınlama: 08.09.2024
66
A+
A-

Hayırsever iş insanı Tarık Celaloğulları’nın kızı ve babası adına yaptırdığı Nire Çikayeva Anadolu Lisesi’nin yeni müdürü uzun yıllar İnegöl’de görev yapan Tayyip Ali Demir olmuştu. Demir, göreve gelmesinin hemen ardından Tarık Celaloğulları’nın jesti ile çiçeklerle karşılandı.

 

Nire Çikayeva Anadolu Lisesi’nin yeni müdürü uzun yıllar İnegöl’de görev yapan Tayyip Ali Demir oldu. Demir, okulu yaptıran hayırsever iş insanı Tarık Celaloğulları’nın jesti ile çiçeklerle karşılandı.

Tarık Celaloğulları adına çiçeği Müdür Tayyip Ali Demir’e takdim eden İnegöllü iş insanı Özbek Güneş, şu ifadeleri kullandı:






“Bildiğiniz üzere hayırsever iş insanı sayın Tarık Celaloğulları, İnegöl eğitimine katkı sunmak amacı ile yıllar önce bu okulun yapımını üstlenmişti. Okulun eksik gediği olduğunda hala da ilgilenmekte. Kendisine sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bugün de okul müdürümüz Tayyip Ali Demir’e hoş geldin demek amacı ile sayın hayır sever iş insanımız adına çiçek takdim ettik. Müdürümüze yeni görevlerinde başarılar dileriz”

Müdür Tayyip Ali Demir ise, çiçek jestinden dolayı hayırsever iş insanı Tarık Celaloğulları’na aracılar vasıtası ile teşekkür etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş