EĞiTiM BiR SEN’DEN HAYIRLI OLSUN ZiYARETi

Eğitim-Bir Sen İnegöl ilçe yönetimi, Gaziantep´ten İnegöl´e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Ayfer Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Yayınlama: 14.09.2017
1.372
A+
A-

Eğitim Bir- Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, yönetim kurulu üyeleri ve okul müdürleri, yeni atanan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer ER´i makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler. 

Ziyarette konuşan Aktaş, “Gaziantep Oğuzeli’nde Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ismini duymuş olduğumuz Ayfer Er hanımefendinin İnegöl Milli Eğitimine önemli katkılar sunacağı kanaatindeyiz. Yıllardır İnegöl Milli Eğitiminde ihtiyaç duyulan bayan şube müdürü ihtiyacı böylece giderilmiş oldu. Ayfer Er Müdürümüz İnegöl eğitiminin çıtasını yükseltme noktasında ciddi katkılar sunacaklardır. Yapacakları her türlü güzel işlerde Eğitim Bir-Sen olarak yanlarında olacağız. Bu vesileyle yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Eğitim Bir Sen ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şube Müdürü Ayfer Er ise, bütün gayretiyle, canla, başla İnegöl eğitiminin kalitesini artırmak ve çıtasını yükseltmek için çalışacağını belirtti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş