ÇEVİK’Lİ ÇADIR OPERASYONU

İnegöl’de çeşitli yol güzergâhlarında bazı bulunan arazilere bazı vatandaşların kurdukları çadırlar tek tek kaldırıldı.

Yayınlama: 31.05.2017
1.407
A+
A-

Geçtiğimiz sabah saatlerinde Zabıta ekipleri tarafından yapılan çadır kaldırma çalışmalarına, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, karakol, önleyici ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet ekipleri de destek verdi.  Arazilere çadır kuran bazı vatandaşlar ekiplere tepki göstermeden bölgeyi terk etti. 

Bursa ve ilçemiz İnegöl’e komşu illerden gelen bazı vatandaşlar, İnegöl’ün çeşitli mevkilerinde boş arazilere çadır kurarak çevrede ikamet eden diğer vatandaşlara rahatsızlık verdiler. Çevredeki vatandaşların artan şikâyetleri üzerine İnegöl Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, vatandaşları araziden çadırları kaldırmaları konusunda uyardı. Uyarıları dikkate almayarak kurulan çadırlarda kalmaya ve çevredeki vatandaşları rahatsız etmeye devam eden vatandaşlar için geçtiğimiz sabah Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte operasyon düzenlendi. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, karakol,önleyici ve Çevik Kuvvet ekipleri ile İnegöl Belediyesine bağlı zabıta ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda kurulan çadırlar sökülerek, çadır sahipleri uzaklaştırıldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş