CHP’den yol eleştirisi

Yayınlama: 19.11.2023
76
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Fevziye Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceleyerek, çalışmalardan dolayı vatandaşların mağdur olduklarını ifade etti.

Şahin ve yönetimi kırsal Fevziye Mahallesi’ne giderek yol çalışması yapılan alanda köylülerle birlikte incelemelerde bulundu. Bölgede kazı işlemi yapıldığı ve yolun bozulduğunu belirten köylüler, yetkililerden durumun çözülmesi adına yardım istedi.

Zemci Şahin açıklamasında yapılan çalışmaların plansız ve programsız yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı;






TRAKTÖR BİLE ZOR GEÇER HALE GELMİŞ

“İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Fevziye Mahallesi’ne geldik. Burada yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyeti var. Köylünün tamamının yollarla ilgili bir şikayeti var. Biz de durumu yerinde inceledik ve yolların, traktörün bile zor geçeceği hale geldiğini gördük. Tabi bir çalışma yapılmış. Biz çalışmanın yapılmasına asla karşı değiliz. Bunun planlı, programlı ve vatandaşı mağdur etmeden yapılması gerekiyor. Yetkililer bir an önce köylünün feryadını duyar diye düşünüyorum. Bu mağduriyet bir an öne kaldırılsın. Yaptığınız işleri lütfen köylüye sorun ve bilgisini de verin. İnegöl’de olduğu gibi kırsal mahallelerde de plansız işler yapılıyor. Lütfen bu duruma bir son verilsin.”

İHALE ALMIŞTIK AĞAÇLARIN İNDİRİLMESİ GEREKİYOR YOL NEDENİYLE İNDİREMİYORUZ

Köy kooperatif başkanı ise şu açıklamayı yaptı; “Yapılan işin bir hizmet olduğunu biliyoruz ama 11. Ayın ortasına geldik.  Zamanlama yanlış. Muhtarımıza ve bizlere sorulmadan hareket ediliyor. Buralar BUSKİ tarafından kazıldı ve biz mağdur olduk. Orman İşletmesinden ihale almıştık şimdi bu ağaçların indirilmesi gerekiyor ama yolların durumu ortada. Biz bu ağaçları indiremediğimiz için de bize ceza kesiliyor ve zarar ediyoruz. Burada iki firma var. Su şebekesini yapan firma ve altyapıyı yapan firma. İkisi de diyor ki ben kazmadım. BUSKİ ise benim suçum değil diyor. İhaleyi veren BUSKİ değil mi? Bu çalışmanın durdurulması ve çalışmanın yazın devam etmesi gerekiyor” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş