CHP’li Aday Ali Doğan; ‘Tarım arazilerine kimsenin kıymasına müsaade etmem’

Yayınlama: 06.03.2024
39
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkanı Adayı Ali Doğan, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve belediye meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında Manavlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Ali Doğan, “Burada şeref sözü; tarım arazilerinin birisini imara açarlarsa, o bölgeye hizmet götürmeyeceğim. Tarım arazilerine kimsenin kıymasına müsaade etmem” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkanı Adayı Ali Doğan, beraberindeki partililer ile Manavlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Doğan, özellikle tarım arazilerinin imara açılmasına karşı olduğunu, belediye başkanı olması durumunda tarım arazilerini imara açmayacağını belirtti.






Doğan, bakanlık tarafından tarım arazilerinin imara açılabileceğini, eğer böyle bir olay olursa bölgeye hizmet götürmeyeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Biz sanayi ile kalkınabiliriz. Ama bize tarım lazım, hayvancılık lazım. Mutlaka biz tarım arazilerini kurtarmak zorundayız. Ben şahsen belediye başkanı olursam, bana 1m2 tarım alanını hiç kimse imara açtıramaz. Eğer bakanlık kararı ile açarlarsa, onların hiç birisine hizmet götürmeyeceğim. Burada şeref sözü; tarım arazilerinin birisini imara açarlarsa, o bölgeye hizmet götürmeyeceğim. Tarım arazilerine kimsenin kıymasına müsaade etmem”

Doğan, İnegöl’ün hava kirliliği, deprem ve uyuşturucu gibi sorunları olduğunu belirterek, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Belediye başkanı seçilirsem dernekleri bir arada toplayan, dernekler yerleşkesi yapacağım. Belediyenin sosyal kültürel anlamda faaliyetlerini arttıracağım. Gençlerin kötü ortamlardan uzak tutmak için belediye bünyesinde gençleri bir araya getirecek uygulamalara gideceğim. İnegöl insanının hafta sonu doğayla buluşturacak projelerle, doğal alanlar düzenlemeleri yapacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş