Çiçekler kadınlar için

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilçe merkezinde sokakta kadınlara karanfil dağıttı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Arslan, “Kadınlarımız, analarımızı, bizi dünyaya getiren eli öpülesi ayaklarının altına cennet vaat edilen güzel insanların günü olarak kutluyoruz” dedi.

Yayınlama: 08.03.2021
269
A+
A-

İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile çarşı merkezinde kadınlara çiçek takdim etti.

 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kaymakam Arslan, “Kadınlarımız, analarımızı, bizi dünyaya getiren eli öpülesi ayaklarının altına cennet vaat edilen güzel insanların günü olarak kutluyoruz. Bizim inancamızda ve kültürümüzde kadınlarımız her zaman baş tacıdır ama bugün sembolik bir gün olduğu için özellikle kutluyoruz. Onların hatırlarını ve gönüllerini anmak için böyle bir faaliyet gerçekleştirdik. Özellikle toplumumuzda hiç duymak ve görmek istemediğimiz şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu belirtmek isteriz. Özellikle bir kadına, bir anneye şiddetin asla kabul edilebilir bir tarafı yok. Buna yeltenen insanları ben kınıyorum. İnşallah sevginin, huzurun, barışın toplumumuza hâkim olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bizim kolluk birimlerimiz ve tüm kamu kurumlarının tek bir amacı var o da İnegöl’ümüzde huzuru, güveni ve sağlıklı bir ortamı temin etmek.  Özellikle son günlerde hepimizi rahatsız eden ve bizim sonuna kadar her zaman mücadele edeceğimiz uyuşturucu belasıyla ilgili arkadaşlarımız güzel çalışmalar yürütüyor. Ben emeği geçen arkadaşlarımıza toplumsal duyarlılığı aracılığıyla teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte gerek belediyemizle gerekse de diğer sivil toplum kuruluşlarıyla sorunu kökten çözecek, bataklığı kurutabilecek projelerle çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda asla taviz veremeyiz” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş