Çitli Mahallesi sakinleri, yeni köprüye kavuşuyor

Yayınlama: 27.06.2024
144
A+
A-

Çitli Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk, Çitlili  çiftçilerin Hasanpaşa Mahallesi civarındaki arazilerine erişimini kolaylaştırmak ve Bursa Ankara karayolunu kullanmadan çiftçilerin arazilerine gidebileceği yeni köprü için müjdeyi verdi.

Çitli Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk, mahalle halkına yönelik açıklamalarda bulundu.

Öztürk, mahallede yapılacak yeni köprü ve yol çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı:






“Seçim sonrası büyük bir çaba içinde yaptığımız girişimler neticesinde; Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşlerinden bir görevli köyümüze gelerek Kavaklar yolu üzerinde, Çandır Köprüsü paralelinde yapılması beklenen ve Hasanpaşa tarafındaki arazilerimizle bağlantıyı kurarak çiftçilerimizi Ankara asfaltına hiç çıkarmadan tarlalarına sağlıklı bir şekilde gidip gelmesini istediğimiz köprünün yerinde incelemesini yaptı. Köprümüzün yapım işini girişimlerimiz sayesinde 2024 yılı yatırım programına dahil ettik. Bu yıl bitmeden köprümüz yapılmış olacak. Aynı zamanda köy içi yollarımızın da asfaltlanması ve yaşanılan büyük sorun ve şikayetleri yerinde görmesi ve rapor etmesi konusunda köyümüzü gezdirdik. Son olarak da top sahamızın oradaki köprümüzün kolonlarının açılan diplerini gösterdik ve girişim yapılmasını istedik.”

Muhtar Öztürk, köprü ve yol çalışmalarının mahalle halkının yaşam kalitesini artıracağını belirterek, projelerin hayata geçmesi için destek veren herkese teşekkür etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş