Çitli’deki ‘köprü direkleri’ sorunu sona eriyor

Yayınlama: 13.02.2024
1.128
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Çitli Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Öztürk, mahallesindeki Çitli köprüsündeki güvenlik sorununu çözmek adına başlattığı girişimleri açıkladı. Haziran aylarının ortalarında, köprünün kolonlarının diplerinde meydana gelen açılma ve inşaat demirlerinin görünür hale gelmesi nedeniyle yaşanan tehlikenin farkına varan Öztürk, durumu ilgili kurumlarla görüşmesinin ardından proje aşamasına gelindiğini belirtti.

Zabıta Müdürlüğü’nün hızlı bir şekilde konuya müdahale ettiğini ifade eden Öztürk, DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü’ne resmi dilekçe yazılarak durumu ilettiklerini kaydetti. DSİ yetkililerinin mahalleye gelerek yerinde inceleme yaptığını ve sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME’ye bildirdiklerini belirten Öztürk, UKOME’nin de köprüdeki sorunun ciddiyetini tespit ettiğini ifade etti.

UKOME’nin konuyu Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Müdürlüğü’ne ilettiğini söyleyen Öztürk, yapılan telefon görüşmeleri sonucunda Yol İşleri Müdürlüğü’nün köprü için proje çizeceklerini ve sorunu proje dahilinde çözeceklerini belirtti. Aday Öztürk, yaşanan süreci şu sözlerle aktardı:






“Teker teker tüm birimlerle gün içinde yaptığım telefon görüşmeler sonucunda Yol İşleri, köprümüz için proje çizeceklerini ve sorunu proje dahilinde çözeceklerini söylediler. Artık dilekçenin takibinin İsmail Bey’de olduğunu ifade ettiler. Bu süreçte gösterdikleri duyarlılık ve hızlı müdahale için İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne, DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü’ne ve UKOME’ye teşekkür ederim. Köyümüzün güvenliği için birlikte hareket ederek sorunları çözeceğimize inanıyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş