CNR EXPO’YA iNEGöL DAMGASI

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) işbirliği ile düzenlenen CNR İMOB, CNR Expo Yeşilköy’de 15’inci kez kapılarını açmıştı. Yurt dışından bir çok alıcının katıldığı fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ” Bu fuarda da hepimizin ortak fikri; fuar iyi geçti. İnegöllüler fuara damga vurdu” dedi.

Yayınlama: 28.01.2019
843
A+
A-

Dünyanın en büyük mobilya fuarı olan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını geçtiğimiz hafta açmıştı. Bu yıl rekor bir katılımla 120 binin üzerinde ziyaretçiyi ve binden fazla firmayı ağırlayan fuar ile ilgili İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan değerlendirmelerde bulundu.

 

FUAR BEKLENİLENİN ÜZERİNDE GÜZEL GEÇTİ






Fuarın beklentilerinin üzerinde güzel geçtiğini ifade eden Özcan Ayhan, “Bende aynı zamanda bir katılımcıydım. İstanbul CNR EXPO Fuarı beklediğimizin de üzerinde güzel geçti. Özellikle katılımcıları birebir gezdiğimde, memnuniyetlerini dile getirdiler. Bende bir katılımcı olmam nedeni ile fuarın yurt dışından çok sayıda yabancı katılımcıların gelmesi, farklı yerlerden ziyaretçilerin gelmesi, alıcı müşterilerin gelmesi, bizim katılımcılarımızın da yeni tasarım ve misafir ağırlamaları ile öne çıkmaları ticarete dönüştü. Bu vesile ile İnegöllü mobilyacılar fuara bir renk kattı. Biz ürünlerine bu kadar özen gösteren, stantlarına özen gösteren firmalarımızı tebrik ediyoruz. Hem İnegöl’ü hem de Türkiye güzel bir şekilde temsil ettiler. Kendilerini kutluyorum” dedi.

 

İNEGÖLLÜ BOBİLYACILAR FARK YARATIYOR

İnegöllü mobilyacıların katıldıkları fuarlarda fark yarattığını belirten Ayhan, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü: “İnegöllü mobilyacılar olarak biz her katıldığımız fuarlar hep renkli geçiyor. Sebebi de İnegöl’de 3 bine yakın mobilyacıların tasarımları ve işine verdiği önem diye düşünüyorum. Bizim gittiğimiz fuarlarda ağırlama, tasarım ve kalite her zaman üst seviyede oluyor. Bu konuda firmalarımız gerçekten çok tecrübelendiler. İşin bilincindeler. Bunun artıları ticarete dönüşüyor. Bu konuda emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum”

 

Ayhan, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “İnegöllü firmalarımız bu işin profesyoneli oldular. Bunun da meyvelerini hep birlikte topladık. Bu fuarda da hepimizin ortak fikri; fuar iyi geçti. İnegöllüler fuara damga vurdu”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş