ÇORBA GüNü 49. KEZ DüZENLENDi

İnegöl’e bağlı Kırsal Edebey Mahallesi’nde bu yıl 49.’su düzenlenen Çorba Günü’ne katılım yoğun oldu. Bir çok vatandaş gelenekselleşen gün için Edebey’e akın etti.

Yayınlama: 24.06.2019
687
A+
A-

Yıllardan beridir yaz aylarında geleneksel olarak İnegöl’e bağlı Kırsal Edebey Mahallesi’nde gerçekleştirilen Çorba Günü, bu yıl da mahalle sakinlerinin hummalı çalışmalarının ardından gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen Çorba Günü’ne sadece kırsal mahalle sakinleri değil, İnegöl merkezden de bir çok vatandaş da katılım sağladı.






 

Mahalle Muhtarı Niyazi Cengiz, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, 49 yıllık geleneğin sürdüğünü ve davetlerine iştirak eden tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Mahalle Sakinlerinden Gökhan  Savaşçı ise, “Bu yıl 49.’su düzenlenen geleneksel Çorba Günü’ne katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu gibi programlar birlik ve beraberliğimizi arttırmaya ve kültürlerimizi yaşatmaya vesile oluyor” dedi.

 

Savaşçı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bugünün öncesinde köyümüzün sakinleri hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların ardından da gördüğünüz gibi ortaya bir güzellik çıkıyor. Ben emek veren tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum. Bu programların sürmesini ve diğer köylerimizin de bu gibi programlar yaparak birlik ve beraberlik anlamında güzellikleri yaşamasını bekliyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş