Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarışı açık ara önde tamamladı

Yayınlama: 15.05.2023
54
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhur ittifakının açık ara birinci geldiğini belirten Bayram, “Resmî olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarışı açık ara önde tamamlamıştır. TBMM’de de Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlamıştır. Tüm algı operasyonlarına ve düzmece anketlere rağmen MHP, milletvekili sayısını arttırarak nitelikli bir üçüncü parti olarak TBMM’de yerini almıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, kesin olmayan seçim sonuçları üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bayram, birçok manipülasyona rağmen Milliyetçi Hareket Partisi’nin anketlerin aksine meclise girdiğini, Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açık ara seçimleri birinci bitirdiğini belirtti.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Resmî olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarışı açık ara önde tamamlamıştır. TBMM’de de Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlamıştır. Tüm algı operasyonlarına ve düzmece anketlere rağmen MHP, milletvekili sayısını arttırarak nitelikli bir üçüncü parti olarak TBMM’de yerini almıştır. Seçimlerin yerel ve bölgesel sonuçlarını iyi analiz edeceğiz. Her şart ve koşulda Cumhur İttifakı kervanı emin adımlarla yolunda ilerleyecektir”

Bilal Doğan’ı cesaretinden dolayı kutlayan Bayram, tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek;

“Meclise girmeye hak kazanamayan kıymetli kardeşim Bilal Doğan’a cesareti ve azmi için teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız süresince gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzu ve çalışma ekibimizi yüksek özverisi sebebiyle tebrik ediyorum. Bizleri gerek seçim sathında gerekse sandıkta destekleyen tüm İnegöl halkına şükranlarımı sunuyorum. Şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için mücadele etmekten geri durmayacağız” ifadelerini kullandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş