CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAYLARI AÇIKLAYACAK

Yayınlama: 01.02.2024
99
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa’ya gelerek, ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından birçok noktada vatandaşlar için ücretsiz otobüs kaldırılacak. İnegöl’den yoğun katılımın öngörüldüğü programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ilçe belediye başkan adayları ile gövde gösterisi yapması bekleniyor.

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde partiler adaylarını belirlerken, AK Parti’nin heyecanla beklenen ilçe belediye başkan adayları da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Yarın Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel ve ulusal gündemlerin ardından ilçe belediye başkan adaylarını tek tek açıklayacak.






ÜCRETSİZ OTOBÜSLERLE İLÇEDEN BÜYÜK KATILIM

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, İnegöl’den vatandaşların rahat bir şekilde katılım sağlamaları amacıyla ücretsiz otobüsler kaldırılacak. İlçe başkanlığının bu organizasyonu ile İnegöl’den çok sayıda vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını dinlemek üzere Bursa’ya ulaşması bekleniyor.

İNEGÖL’ÜN ADAYI ALPER TABAN OLACAK

Resmi olmayan bilgilere göre, AK Parti’nin İnegöl ilçe belediye başkan adayının Alper Taban olduğu öne sürülmüştü. Yarın gerçekleştirilecek programda, Erdoğan’ın resmi olarak açıklamasıyla İnegöl’ün adayının Taban olduğu kesinlik kazanacak. İnegöl halkı, Erdoğan’ın liderliğindeki partinin adayını resmi olarak duyacak olmanın heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

VATANDAŞLAR BEKLENTİ İÇİNDE

Daha önce isimler kulislere sızsa da, vatandaşlar resmi açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan duymayı bekliyor. Program, hem yerel hem de ulusal gündemin yanı sıra, ilçelerin yönetimine dair geleceğe yönelik ipuçları sunacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş