DAEŞ İNEGÖL’DE Mİ YUVALANIYOR?

Suriye topraklarında oluşum sağlayan ve ardından da sivil halkı katlederek, farklı ülkelerde terör eylemlerinde bulunan DAEŞ terör örgütü mensubunun birçok üyesinin İnegöl’de emniyet mensuplarınca yakalanması, akıllara, “DAEŞ İnegöl’de mi yuvalanıyor” sorusunu getirdi.

Yayınlama: 21.09.2020
2.198
A+
A-

Son yıllarda DAEŞ terör örgütünün sözde yetkilileri, İnegöl’de emniyet ekiplerince yakalandı. İnegöl’de sürekli hale gelen DAEŞ operasyonları, önümüzdeki günlerde de süreceği öngörülüyor.

 

İNEGÖL’DE GİTTİKÇE ARTIYORLAR!






DAEŞ’e yönelik operasyonlar sürerken, her geçen gün sayılarında artış meydana geliyor. İddiaya göre özellikle eski beldelerde sayıları hızlıca artan DAEŞ üyeleri, belirli bir süre sonra da militan olmak istiyor.

 

KENDİLERİ MÜSLÜMAN VE GERİYE KALAN HESKES KÂFİRMİŞ!

Sadece kendi görüşlerinde olanların Müslüman olduğunu ve geriye kalan herkesin kâfir olduğunu benimseyen DAEŞ üyeleri,  İnegöl’deki gençler üzerinde etkilerini arttırarak kendi halkalarını genişlettiği iddia ediliyor.

 

GENÇLER DİKKAT!

Gençlere sorumluluk vererek, sözde onlara değer verildiğini göstermeye çalışan DAEŞ üyeleri, bu yol ile gençlerin kendilerine güvenmelerini sağlıyor ve onları bombalı eylemlerde kullanmayı amaçlıyor.

 

İnegöl’de son iki ay içerisinde Emniyet ekipleri tarafından İnegöl genelinde düzenlenen operasyonlar kapsamında 7 DEAŞ şüphelisi yakalanmış, yakalanan 7 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

1’i SÖZDE MEDYA SORUMLUSU

İnegöl’de yakalanan teröristlerinden biri terör örgütü DEAŞ’ın sözde medya temsilcisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

BOMBA İLE YAKALANDI

İnegöl’de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen bir diğer başarılı operasyon ise Süleymaniye Mahallesi’nde düzenlenen operasyondu.  İnegöl’de 5 farklı iş yerini kundaklayan DEAŞ’lı terörist son olarak İnegöl’de bir polis merkezine bombalı saldırı yapmayı planladığı sırada ikametinde bahsi geçen bomba ve tesir arttırıcı çeşitli maddeler ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Terörist ifadesinde dışarı çıkması halinde yeniden bu eylemleri yapacağını söyledi.

 

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş