“Daha güçlü bir İnegöl için, desteğinizi  bekliyoruz”

Yayınlama: 28.03.2024
43
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Şavşatlılar Derneği ziyareti sırasında açıklamalarda bulunarak, “Daha güçlü bir İnegöl için sizlerin değerli desteklerini bekliyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını dört koldan sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve partililer bu kapsamda dernek, esnaf ve kırsal mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP heyetinde İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve meclis üyesi adayları, son olarak Şavşatlılar Derneği’ni ziyaret etti.






Şavşatlılar Derneği’nde konuşan Doğan, kültürel zenginlikleri ve renkleri çok sevdiklerini bunların bir tabloyu oluşturan renkler olduğunu söyledi.

Doğan, İnegöl’ü ayakta tutan, İnegöl’e değer katan bu kültürel zenginlik ve renkler olduğunu belirtti.

Doğan, halkın kendisine İnegöl’ü yönetme yetkisi vermesi durumunda çalışan anne babaların çocukları için kreş hizmeti verecek projelerini hayata geçireceğini, bu projeyle ev kadınlarının gözü arkada kalmadan çocuklarını güvenle teslim edecekleri kreşler açacaklarını söyledi.

Doğan, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Milattan önce 3000 yıllarına kadar giden İnegöl 5000 yıllık bir tarihi geçmişiyle, bir çok medeniyeti ve kültürü üstünde barındırmış bu verimli topraklar, şimdi ve daha sonrada bir  çok kültürü bağrında yaşayacaktır. Kadim İnegöl’ümüz hepimize yurt ve yuva olmuştur. Değerli ve her anlamda verimli olan bu coğrafyanın değerli ilçesini layıkıyla yönetmek istiyoruz. Bu bağlamda daha güzel, daha güçlü bir İnegöl için sizlerin değerli desteklerini bekliyoruz. Bu kardeşlik ve kültürel miras kentini el ele vererek sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Eşit, adil ve hakça yönetmek istiyoruz. İnegöl’ün kaynaklarını ısraf etmeden doğru ve yerinde projelerlede kullanmak istiyoruz”dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş