DAHA KAÇ KiŞi öLECEK ?

Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mesudiye Köprüsü ie Hikmet Şahın Köprülü Kavşağı arasında bulunan yolun ortasındaki çitlerin açık yerleri tehlike saçıyor.

Yayınlama: 07.10.2019
543
A+
A-

Alanyurt ile İnegöl şehir merkezi arasında bulunan Bursa-Ankara Karayolu’nun üzerinde, yol ortasındaki çitlerin vatandaşlar tarafından kırılması ve kazalar sonucu kopmasıyla açık kalan alanları tehlike saçıyor. Alt geçitleri ve yaya geçitlerini kullanmayan vatandaşlar, bu açık alanları kullanarak karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken canından oluyor.

 

VATANDAŞLAR CANLARINI HİÇE SAYIYOR






Sadece bu yıl içerisinde aynı bölgede üç ay arayla iki farklı ölümlü kaza meydana geldi. Bu  ölümlü kazalardan biri Kozluca Alt Geçidinin olduğu bölgede yaşlı bir kadına otomobilin çarpması sonucu meydana gelirken diğeri ise AVM ile Özdilek arasında bulunan alt geçidin olduğu alanda bir hamile kadına araç çarpması sonucu meydana geldi.  Ölümlü kazaların dışında da yol üzerinde karşıda karşıya geçmek isteyen birçok yaya, araba çarpması sonucunda yaralandı. Yolun ortasındaki çitlerin açık olduğunu gören vatandaşlar canlarını hiçe sayarak kısa yoldan karşıya geçmek istiyor. Bunun neticesinde ise birçok kaza meydana geliyor.

 

LEVHALAR BELİRGİN HALE GETİRİLSİN

Bölgedeki vatandaşlar yol ortasındaki bu çitlerin tadilatının yapılarak, açık kalan bu alanların kapatılmasını istiyor. Ayrıca alt geçitlerin de çok belirgin olmadığını, alt geçitlerin levhalarla daha belirgin hale getirilmelerini istiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş