DAVA GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

12 Ağustos 2016 tarihinde Mobilya Sanayisi’nde meydana gelen ve bir kişinin ölümüne neden olan silahlı saldırı ile ilgili dava görülmeye başladı.

Yayınlama: 14.04.2017
866
A+
A-

Tutuklu sanık Ünal D., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıktı.

 

İlk savunmasını yapan tutuklu sanık Ünal D. “Fason olarak mobilya üretiyorum. Tünay´ın satamadığı mobilyalar olduğunu öğrendim. Bende ona müşteri buldum. Tünay ile müşteri görüşüp, takımları satmış. Müşterinin bana verdiği çeki bende Tünay´a verdim. Ne kadar ödeme yapılacağını bilmiyordum. Tünay, ödemeyi benden alacağını söyledi. Bende ‘Ticareti kimle yaptıysanız, tahsilatı ondan yapın´ dedim. Olay günü Tünay´ın tahsilatçısı Erkan M. Beni arayıp büfeye çağırdı. Bende gittim. Gittiğimde Tünay ile Erkan vardı. Tünay beline elini attığında bende aracıma doğru koştum. Koşarken ayağımdan yaralandım. Aracımdan tüfeğimi alıp masanın önüne yere doğru ateş ettim. Bana doğru açılan ateş kesilince aracıma binip giderken, aracıma yine ateş edildi. Karakola gidip teslim oldum” dedi.






 

3 tanığın dinlenmesinin ardından, diğer tanıkların dinlenmesi için mahkeme 9 Mayıs 2017 tarihine ertelendi.

 

OLAY

Olay, Mobilya Sanayi Bölgesi´nde bir büfede meydana geldi. Tunay K. (31) ve Erkan M. (32), iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden Ünal D. (35) ile büfede bir araya geldi. Masada oturan 3 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada silahlar konuştu. Çıkan çatışmada iki kişi yaralanırken Erkan M. İse hayatını kaybetti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş