Din görevlilerinden Taban’a ziyaret

İnegöl Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneği İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yayınlama: 27.11.2017
446
A+
A-

Din Görevlileri Dernek Başkanı Recep Aydın, ziyarette açıklamalarda bulunarak, “Tüm din görevlileri adına yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biz sizi başkan yardımcılığı görevinizden de tanıyoruz. Halkımıza hizmet noktasında her zaman sizin yanınızdayız. Yapacağımız birçok programlarda da sizleri her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Tüm mesaisini din hizmetine adamış din gönüllüsü arkadaşlar, bu nazik ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere Belediye Başkanımız sayın  Alinur Aktaş’ın  Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığına seçilmesinden ve göreve başlamasından sonra  yapılan temayül yoklamaları neticesinde bu görev şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu göreve layık gören parti yönetimimize, belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Cumhurbaşkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı bir meslek değildir. Cumhurbaşkanımızın bize  tavsiye ettiği şekliyle Belediye Başkanlığı halka hizmet makamıdır. Bu nedenle işimizin çokluğunun farkındayım. Ancak gece gündüz demeden halkımızın içinde olacağız ve çok çalışacağız. Rabbim hayırlısıyla çalışmayı ve zamanı geldiğinde de emaneti teslim etmeyi bizlere de nasip etsin” dedi.  








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş