EREN HAFIZALARDAN SiLiNMEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bedir açılamasında, “Dün Çanakkale’de emperyalizme ve dünya güçlerine meydana okuyan 15’lilerin, bugün ki ismi olan Eren Bülbül’ün kahramanca mücadelesi asla 80 milyonun hafızasından silinmeyecektir” dedi.

Yayınlama: 16.08.2017
754
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Türkiye’mizin üzerine kabus olarak çöken derin komplolarda terör örgütleri ve yandaşları maşa ve taşeron olarak kullanılıyor.  Bu terör örgütleri ve yandaşları bugün vatanın her köşesine sıçrayarak zalim ve aşağılık pusularını her yerde gösteriyorlar. Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalındaki saldırı nereden bakarsak bakalım, hangi yönü ile düşünürsek düşünelim ibret verici bir hadisedir. 10 Ağustos tarihinde Bingöl’ün Genç ilçesinde İnegöllü Uzman Çavuşun, Batman’ın Sosan ilçesinde bir uzman çavuş ile onbaşının şehit düşmesi, 13 Ağustos tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bir polisimizin şehit düşmesi milletimizin vicdanını kanatmaktadır. Dün Çanakkale’de emperyalizme ve dünya güçlerine meydana okuyan 15’lilerin, bugün ki ismi olan Eren Bülbül’ün kahramanca mücadelesi asla 80 milyonun hafızasından silinmeyecektir. Terör örgütü, eli kanlı PKK’nın bebek,çocuk ve kadın katili olduğu bir kez daha tescillenmiş ve görülmüştür. Asla unutulmasın ki dün Eren’in dökülen kanı  emperyalizmin maşası olan teröristleri eninde sonunda boğacaktır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi , “ Bir Eren’in tüm terör örgütlerine meydana okuyan bir şeref numunesi,cesaret nişanesi olduğunu herkes görecek ve öğrenecektir”. Ve yine liderimizin dediği gibi, “Bir gece Kandil’de görünmenin, bir sabah sınır ötesindeki diğer husumet yuvalarının başına ateş topu gibi düşmenin vakti gelmiştir. Bunu yapacak güç ve dirayet Türkiye Cumhuriyeti’nde vardır. Bunu başaracak azim, iman ve inanç Türk milletinde fazlasıyla mevcuttur. Milli mukavemet çok şükür canlıdır. Milli onur şanlıdır”  ifadelerini kullandı.

 

MHP DEVLETİYLE BERABERDİR






“Milliyeti Hareket Partisi Türkiye’de oluşturulmak istenen siyasi krize, kargaşaya ve iç savaşa prim vermeyecek kudrette bir siyasi partidir” diyerek sözlerini sürdüren Bedir, “Partimiz teröristlere karşı, iş ve dış düşmanlara karşı yapılan samimi ve kararlı mücadelede devletiyle ve seçilmiş hükümetiyle beraberdir. Aksini düşünen ve milletimizin dayanışmasını yıkmak isteyen şer odaklar geçmişte olduğu gibi bugünde kaybetmeye mahkumdur” dedi.

 

İYİKİ VARSIN EREN

Bedir sözlerini şöyle tamamladı, “Şehitlerimize vefa borcumuz ödenmeli ve ecdadımıza karşı sorumluluklarımız yerine getirilmeli. Tüm bu sorumlulukları yerine getirirken, dağıtıcı değil birleştirici bir politika izlenmeli. Bu duygu ve düşüncelerimle son günlerde artan terör olayları sonucu şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, acılı Türk Milletine başsağlığı dilerim. Son olarak diyoruz ki,  iyi ki varsın Eren, her zaman diğer şehitlerimiz gibi gönlümüzde yaşayacak ve unutulmayacaksın. Ne mutlu Türküm diyene”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş