Binler cumhurbaşkanı için Bursa’ya akın etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingi neden ile İnegöl’den binlerce vatandaş Bursa’ya akın etti.

Yayınlama: 12.06.2018
571
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının da katkıları ile vatandaşlar 150 otobüs ve özel araçlar ile ücretsiz bir şekilde Bursa’ya ulaştırıldı.

 

Otobüslerin Bursa’ya hareket edeceği noktada açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “İnegöl yine bir heyecan içerisinde. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Bursa’da bugün ağırlayacağız. İnegöl teşkilatı olarak bütün hazırlıklarımız tamamlandı. 150 otobüs ile Bursa’ya gideceğiz. İnegöl’ün Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteği için teşekkür ediyorum. Her zaman bu teveccühü mitinglerde ve oylarda gösterdiler. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmak için Bursa’da büyük bir gövde gösterisi yapacağımıza inanıyorum. Bizim AK Parti’de durmak yok,yola devam diye bir slogan vardır. Biz her zaman yapılanların üstüne çıkmak için çalışıyoruz. Biz inşallah o çıtayı yükseltmek için çalışıyoruz,bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.






 

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Teşkilatımız ile birlikte her kademesinden arkadaşlarımız ile birlikte bu alanda araçlarımızı topluyoruz. Vatandaşlarımıza duyularımızı yapmıştık. 24 Haziran’da sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde karşılayıp, mitingine güçlü bir katılım sağlamak istiyoruz. İnegöl olarak geçmişte de olduğu gibi bugünde buradan 7500 civarında bir katılımı öngörüyoruz. Hazırlıklarımız yaptık. Vatandaşlarımız buna destek veriyor. Bu seçimin ülkemize,şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ülke yönetiminin başına vatandaşlarımız tercih ettikleri kişileri getirecekler. Bizde bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızı anlatmaya devam ettik. Son güne kadar anlatmaya devam edeceğiz. Bu ülkede hayal edilemeyecek işleri başardık. Bu icraatları yapan bir partinin mensubu olmaktan her zaman gurur duydum. Bundan sonra da bu güzelliklerin devam etmesi için vatandaşlarımızın teveccüh göstereceğini düşünüyorum. Bizlerde ülkemizi yaşanabilecek,gelişmiş,standartları yüksek bir ülke durumuna getireceğiz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş