Doğan, Alanyurt’ta ‘Ormanya’ projesini vatandaşlara anlattı

Yayınlama: 11.03.2024
75
A+
A-

CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Alanyurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarını Alanyurt’ta sürdüren Doğan, İnegöl’deki sosyal doğal alanların az olması nedeni ile ‘Ormanya’ adıyla Mezitler bölgesinde bir sosyal tesis projesini vatandaşlarla anlattı.

CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki İlçe Başkanı Zemci Şahin, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile Alanyurt Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan kıraathaneleri, site bölgesini ve parklarını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ali Doğan burada vatandaşlar yaptığı görüşmelerde, Alanyurt’ta sosyal donatı alanlarının yetersiz olduğunu belirtti. Doğal yaşam alanlarının da sınırlı olduğunu belirten Doğan, belediye başkanı olması durumunda İnegöl’ün yetersiz kaldığı doğal yaşam alanlarına yenilerini ekleyeceğini ifade etti.






‘Ormanya’ adıyla Mezitler Bölgesi’nde bir doğal yaşam alanı inşa edeceklerini belirten Doğan, “Bu doğal yaşam alanının içinde yürüyüş yolları, kokpit evleri, elektrikli bisiklet ve araçlarla gezme imkanı olan yollar, teleferik gibi bir çok içinde yenilikleri taşıyan bir doğal yaşam alan yaparak, İnegöl insanına nefes aldıracağız” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş