Doğan; ‘Hava kirliliğini temelden çözeceğiz’

Yayınlama: 21.03.2024
39
A+
A-

Seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, dernek ve kırsal mahalle ziyaretlerini dürdürdü. İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği’nde açıklamalarda bulunan Doğan, “Belediye Başkan olmam durumunda bu hava kirliliğini temelden çözeceğiz. Bu konu çözümlenerek İnegöl halkının gündeminden tamamen çıkaracağız” dedi.

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doğan bu kapsamda İnegöl Artvin Kültür Derneği, İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği, Çorum Alaca Dona Derneği ve Hayriye Mahallesi’ni ziyaret etti.






İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“İnegöl’ümüz coğrafyasıyla, sanayisiyle gelişmiş güzel bir ilçe. Ancak yıllarca yerelde ve genelde yanlış yönetim ve yanlış planlamayla İnegöl hak ettiği yerlere yeterince gelemedi. Evet, plan diyorum temelde ve ezelde yapılan şehirsel yanlış planlamalar ile ne yazık ki İnegöl olması gereken yerde değil. Bu yanlış şehirleşmenin sonucu olarak hepimizin maruz kaldığı hava kirliliği İnegöl de kanser vakalarını günden güne artırıyor. İşte dün de Bursa milletvekilimiz Kayıhan Pala da bu konuda çok önemli bir açıklama yaptı.  Hiç bir şey çözümsüz değildir. Belediye Başkan olmam durumunda bu hava kirliliğini temelden çözeceğiz. Bu konu çözümlenerek İnegöl halkının gündeminden tamamen çıkaracağız. Ayrıca gençlerimizi ve ailelerimizin güzel vakit geçireceği, meşgul olacağı alanlar inşa edeceğiz. Bunlardan bir tanesi Aqua park projemiz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın güzel vakit geçireceği yerler olarak hizmete açacağız. Bilim Kültür Sanat Parkı kuracağız. İçinde su sporları, müze gemi, masal dünyası, su altı dünyası, konser alanları, hayvanat bahçesinin de olduğu çok geniş sosyal ve doğal yaşam alanları yapacağız. Bu projeler yapılabilir projeleridir. İnegöl ve İnegöl halkı bu projeleri hak ediyor. Biz bu projeleri yapmak için İnegöl e hizmet etmek için sizlerin oylarını istiyoruz. Sosyal demokratların yönettiği belediyeler ortada Nilüfer de, Mudanya’da güzel hizmetler yaptılar. Bizlerde yapacağız. İnegöl’ü bir Nilüfer gibi, Eskişehir gibi yapacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş